0   0 Likes

Thermo-Gold Kft.

Thermo-Gold Kft.

Location

Mártírok útja 83 Tatabánya Hungary 2800


About Business

A Thermo-Gold Kft. 1997-ben alakult, fő tevékenysége a hűtő- és légösszetétel-szabályozó berendezések gyártása, forgalmazása és szerelése, hűtőházak komplett kivitelezése, épületek, csarnokok hőszigetelő panelezése.

A hőszigetelések anyagai importból vagy hazai gyártóktól származnak, a hűtőberendezések részben importból, részben hazai forgalmazók egységeiből kerülnek összeszerelésre.

A légállapot-szabályozó berendezések import egységek és szerelési anyagok, szerelésük és beüzemelésük a hűtőházakban történik.

A Thermo-Gold Kft. mind a zöldség-gyümölcs tárolók létesítésében, mind ipari üzemek technológiai hűtőberendezések kivitelezésében részt vállal.

Egyedi esetként műjégpálya és annak gépházi kivitelezését is elvégeztük, egyedi a feladatra szabott box vagy fluidizációs gyorsfagyasztó alagutakat készítünk, átalakítunk, bővítünk.

Különösen felkészültek vagyunk a hőszigetelő panelek szerelésében, mely mind a hűtőházi, mind az épület burkoló hőszigetelésére, oldal- és tetőpanelekre egyaránt vonatkozik. A paneleket pneumatikus emelő-berendezések segítségével emeljük helyükre, csökkentve ezzel az élőmunka ráfordítást és a balesetveszélyt.

Különösen nagy gondot fordítunk – ezért kiváló minőségben gyártjuk – a szabályozott légterű és ULO technológiával üzemelő, gázzárt hűtőkamrák kikivitelezésére. Speciális gázzáró kamraajtóink egyedülállóak.

A Thermo-Gold Kft. nemcsak egyedi hűtőberendezések kivitelezését végzi, de komplett hűtőházak tervezését, kivitelezését fővállalkozásban is vállalja, melyről referencialistánk megtekintésével és helyszíni bejárással is meggyőződhet.

A Thermo-Gold Kft. teljes körű garanciális és garancián túli szervizszolgáltatást biztosít.

A hűtéstechnológiában csak az érvényes engedélyekkel rendelkező, környezetvédelmi szempontból engedélyezett hűtőközeggel dolgozunk, berendezéseinket ezen szempontok figyelembe vételével választjuk ki.

A szabályozott légtértechnológiák közül a korszerű, energiatakarékos nyugat-európai típusokat honosítottuk és építettük be.

Cégünk több szervezetnek is tagja, így mindenekelőtt a Kereskedelmi- és Iparkamarának, és a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetségének.


Also listed under
Product Section
Offer Section
Faq Section
Menus
Tweets
Facebook Page


Is this your business? Claim it now.

Make sure your information is up to date.
Get The Pitnit App

See contact information and photos of nearby businesses and bookmark your favorite places on the go


Listings On Pitnit In Numbers

Countries

Cities

Businesses Listed

Pitnit Social Features


Share Latest Updates with Friends

Instantly connect, share and communicate with all of your friends, and get discovered online.

Connect with Friends & Businesses

Easily stay connected with your friends and favourite businesses using a common chat interface on Pitnit.

Get Reviews and Recommendations

Make informed purchasing decisions based on reliable reviews and recommendations through your circle of friends.

Manage Everything At One Place

Manage all your social and professional contacts, albums, groups, events and favourite businesses at one place.

Discover Products, Offers & Discounts

Make informed and better purchasing decisions by knowing detailed information about products, services, offers and discounts.