0   0 Likes

Autoliike Lähdemäki Oy

Autoliike Lähdemäki Oy

Location

Myllärinkatu 11, 18 Vaasa Finland 65100

Opening Hours


Price Ratings : $$$


About Business

Reijo Lähdemäki perusti Autoliike Lähdemäen vuonna 1969. Alkuaikoina yrityksemme myi vain käytettyjä autoja ja työllisti Reijo Lähdemäen lisäksi yhden henkilön.

1970-luvun puolivälissä Autoliike Lähdemäki aloitti uusien autojen edustuksen. Ensimmäiset merkkimme olivat Sunbeam ja Polski Fiat. Näitä seurasivat Renaultin, American Jeepin, Mitsubishin ja Skodan edustukset.

Yrityksemme kasvoi ja vuonna 1983 oli aika investoida uusiin toimitiloihin Vaasan Klemettilän Myllärinkadulla. Toimimme edelleen samalla paikalla. Seuraavana vuonna Autoliike Lähdemäki aloitti Opel myynnin. Opel on edelleen yksi yrityksemme vankoista tukipilareista.

Huolto- ja varaosatoiminta käynnistyi yrityksessämme vuonna 1987 nostaen työntekijöiden määrää merkittävästi. Paria vuotta myöhemmin perustettiin Auto-Mika vastuunaan Nissan-myynti. 2000-luvulla Auto-Mika fuusioitiin Autoliike Lähdemäkeen. Nissan on edelleen tärkeä osa merkkivalikoimaamme.

Koko 1990-luku oli Autoliikkeellemme kasvun aikaa. Henkilökunta, liikevaihto ja autojen myynti kasvoivat tasaisesti. Sukupolvenvaihdoksen myötä Mika Lähdemäki otti vetovastuun yrityksestä vuonna 1999.

Vuonna 2006 investoimme yli 2500 neliön huoltokorjaamon rakentamiseen, mikä takasi meille erinomaiset resurssit palvella kasvavaa asiakaskuntaamme.

Tänä päivänä työllistämme noin 25 työntekijää. Autoliike Lähdemäki on täyden palvelun autotalo. Merkkimme ovat Opel ja Nissan. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu käytettyjen autojen myynti, huoltokorjaamo, varaosamyynti, kolarikorjaamo, uusien renkaiden ja vanteiden myynti sekä rengashotelli. Tarjoamme myös täydelliset rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

Yhteiset ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja vastuunkantoomme kuuluu esimerkiksi varaosarakennuksen öljyjen, jätteiden ym. erittäin tarkka lajittelu. Pitkät ja ansiokkaat perinteet takaavat asiakkaallemme luotettavaa ja sydämestä tulevaa palvelua kaikissa autokaupan vaiheissa.


Also listed under




Product Section
Offer Section
Faq Section
Menus
Tweets
Facebook Page


Is this your business? Claim it now.

Make sure your information is up to date.




Get The Pitnit App

See contact information and photos of nearby businesses and bookmark your favorite places on the go


Listings On Pitnit In Numbers

Countries

Cities

Businesses Listed

Pitnit Social Features


Share Latest Updates with Friends

Instantly connect, share and communicate with all of your friends, and get discovered online.

Connect with Friends & Businesses

Easily stay connected with your friends and favourite businesses using a common chat interface on Pitnit.

Get Reviews and Recommendations

Make informed purchasing decisions based on reliable reviews and recommendations through your circle of friends.

Manage Everything At One Place

Manage all your social and professional contacts, albums, groups, events and favourite businesses at one place.

Discover Products, Offers & Discounts

Make informed and better purchasing decisions by knowing detailed information about products, services, offers and discounts.