0   0 Likes

Autoliike Marko Sipilä

Autoliike Marko Sipilä

Location

Tuureporinkatu 5 Turku Finland 20100

Opening Hours


Parking : Private Lot, Street


About Business

Olemme erikoistuneet vähän ajettujen urheilu-, erikois- ja luksusperheautojen vähittäismyyntiin ja maahantuontiin. Valikoimassamme on jatkuvasti tarjolla laadukkaita ajoneuvoja mm. seuraavilta merkeiltä: Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Maserati, Lamborghini, Mercedes-Benz, Porsche ja Range Rover.

Mikäli oikeaa autoa ei löydy valikoimistamme voimme tuottaa sellaisen ulkomailta. Vuonna 2015 toimitimme yli 400 autoa uusille omistajille ympäri Suomea – Rovaniemeltä Hankoon.

ELÄMÄNTAPANA AUTOT

Marko Sipilälle autot ovat elämäntapa – hän on työskennellyt perheyrityksessä niin erikois- kuin urheiluautojen parissa lähes parinkymmenen vuoden ajan ja unelma omasta yrityksestä muuttui todeksi vuonna 2012, jolloin Marko Sipilä perusti oman autoliikkeen – Autoliike Marko Sipilän eli Premium Car Center Turku Oy:n - vastaamaan tämän päivän autoilijoiden tarpeita.

Autoliikkeemme on tähän asti palvellut teitä Raisiossa, mutta haluamme jatkossa palvella teitä vielä entistä paremmin ja keskitämme toimintamme Turkuun.

Raision toimipiste muuttaa 2016 vuoden lopussa meille ja hyvin monelle asiakkaallamme tuttuihin liiketiloihin Turun keskustaan osoitteeseen Tuurenporinkatu 5, jossa Marko ja Markon perhe ovat harjoittaneet autokauppaa jo lähes kolmenvuosikymmenen ajan - nyt on aika nostaa tuhansia erikois- ja urheiluautoja nähnyt toimitila uudelle aikakaudelle.

ENSILUOKKAISTA PALVELUA

Intohimo ja laatu ovat sanoja, jotka kuvaavat luksusautoja, mutta sopivat yhtä hyvin meidän toimintatapaamme. Kaikessa tekemisessä korostuu pitkä autoalan kokemus ja viimeiseen asti mietitty asiakaspalvelu. Tunnemme asiakkaamme ja etsimme juuri heille sopivan autoyksilön ja toimitamme sen tarvittaessa kotiovelle asti.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja. Myynnin lisäksi ostamme hyväkuntoisia, uudehkoja autoja, veneitä, moottoripyöriä ja muita moottorikulkuneuvoja ja otamme niitä vastaan myös vaihdossa.

Autoliike Marko Sipilä
-Elämäntapana autot


Also listed under
Product Section
Offer Section
Faq Section
Menus
Tweets
Facebook Page


Is this your business? Claim it now.

Make sure your information is up to date.
Get The Pitnit App

See contact information and photos of nearby businesses and bookmark your favorite places on the go


Listings On Pitnit In Numbers

Countries

Cities

Businesses Listed

Pitnit Social Features


Share Latest Updates with Friends

Instantly connect, share and communicate with all of your friends, and get discovered online.

Connect with Friends & Businesses

Easily stay connected with your friends and favourite businesses using a common chat interface on Pitnit.

Get Reviews and Recommendations

Make informed purchasing decisions based on reliable reviews and recommendations through your circle of friends.

Manage Everything At One Place

Manage all your social and professional contacts, albums, groups, events and favourite businesses at one place.

Discover Products, Offers & Discounts

Make informed and better purchasing decisions by knowing detailed information about products, services, offers and discounts.